Pak 10 euro korting:

Aan al onze klanten op de webshop geven wij 10 euro korting. Vul aan het eind van je bestelling de volgende code in: korting10 (Let op! De code is hoofdlettergevoelig. Deze code is alleen geldig op online bestellingen via onze webshop. De actie geldt tot en met 3 oktober.)  

De drukkerij

Marco en Bart zijn onze grafisch geschoolde medewerkers die de oude ambacht gebruiken van het zeefdrukken. Hiermee kunnen we PMS kleuren drukken voor net die ene specifieke kleur uit de Solid Coated waaier. Ook goud, zilver en fluor kleuren zijn voor de zeefdrukkerij geen enkel probleem.

Zo maken wij een zeefdruksticker (in het kort)

Het digitale bestand wordt omgezet naar een kleurgescheiden bestand voor de filmbelichter. Het bestand gaat naar de belichter/ontwikkelaar. De transparante films komen kleurgescheiden (voor elke drukkleur een film) uit de ontwikkelaar. De transparante films met diepzwarte druk worden gedrukt op het gaas van een zeefdrukraam. Dit gaas wordt belicht en daarna uitgewassen, waardoor er miniscule gaatjes ontstaan waar de inkt doorheen gedrukt kan worden. De zeefdrukker spant het raam op de machine en drukken per kleur de order. Dus eerst de hele order bijvoorbeeld rood, dan de hele order zwart. De vellen worden in de tussentijd in een droogrek gelegd. De zeefdrukker verzamelt de vellen en legt deze bij de nabewerking.
 

 

drukkerij