Nieuwe aanwinsten

Zünd S3 M 800

Eind 2015 mochten we maar liefst vier nieuwe machines verwelkomen in ons machinepark: één Mistral Arkane laminator en drie Mimaki full color printers. Begin 2016 was het weer raak: één Mimaki printer en één Zünd snij- en plotmachine.

Laminator Mistral Arkane 1650 – 65”
Deze laminator biedt enkel- en dubbelzijdig lamineren en heeft een computer die de druk aan beide kanten van de rol automatisch aanpast, waardoor de laminator het vinyl kan ‘sturen’ en het laminaat niet meer scheef trekt. Daarnaast rolt de laminator het gelamineerde vinyl aan de andere kant van de machine weer automatisch op, waardoor we tijd besparen.

Mimaki JV150-130
Deze drie Mimaki printers leveren uitstekende prestaties met een veelzijdigheid van heldere inkten. Met een snelheid van 56,2m2 per uur en een printresolutie tot wel 1.440 dpi zijn deze printers zeer welkom in ons midden.

Mimaki JV300-130
Dit is de snellere broer van de Mimaki JV150-130. Deze machine print namelijk dubbel zo snel als zijn oudere broers en behoudt de printkwaliteit. De printer is ondertussen al een aantal weken actief en staat ook voor jouw opdracht klaar. 

Zünd S3 M 800
Sinds kort hebben we een tweede Zünd S3 M 800 snij- en plotmachine. Door middel van een camerasysteem, die de positie en schaal opmeet van de prints alvorens deze uit te snijden of te plotten, kan er met grote precisie worden gewerkt.

Neem contact met ons op