• PennenAanstekers01

We beprinten ook pennen en aanstekers

Wij staan voor je klaar

Met een vlakbedprinter printen we een full color opdruk op de pen of aansteker tegen een lage prijs en een snelle levertijd. Al vanaf 50 stuks, geen instelkosten en geen toeslagen voor meerdere kleuren of full color. Dus geen kleine lettertjes of onverwachte bijkomende kosten.

Je kunt pennen met je eigen opdruk bestellen op onze aparte webshop pennenkoning.nl

Je kunt aanstekers met je eigen opdruk bestellen op onze aparte webshop aanstekerkoning.nl

Offerte aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Wij denken graag met je mee

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd

040 2 417 417

Een bewezen goede keuze

Al jaar en dag staan pennen en aanstekers in de top drie van relatiegeschenken. Wat vormt de succesformule bij deze relatiegeschenken? De voornaamste reden vormt de lage kostprijs voor een hoge en langdurige naamsbekendheid. Zo ligt jouw bedrukte pen of bedrukte aansteker minimum een jaar lang op een zichtbare plek in huis of op kantoor. Een jaar lang! En dat brengt ons naar het tweede punt: een pen of aansteker is een nut object, een gebruiksvoorwerp. “Dat is handig!” denkt de ontvanger, waarop jouw logo in de handtas en later op de bureau belandt.

Naast de lage kostprijs en het nut dat een pen of een aansteker met zich meebrengt, kan je elke gelegenheid aangrijpen om een pen of een aansteker uit te delen. Of het nu gaat om een trouw, een teamuitje of een open dag: een cadeau geven schept altijd en overal goodwill.

 

Bedrukte pennen en aanstekers bestellen

Bij pennenkoning.nl en aanstekerkoning.nl kies je eenvoudig het model en de kleur uit,  passend bij je look en feel. Dat geldt voor kleur en uiteraard ook op functionaliteit! Denk daarbij aan gasaanstekers, navulbare aanstekers met of zonder geïntegreerde flesopener en of een kinderslot. Wij garanderen een hoogwaardige fullcolor opdruk van uw boodschap en/of logo. Daar rekenen wij overigens geen instelkosten en geen toeslagen voor aan. Ook voor een kleine oplage bent u welkom bij ons, al vanaf 50 stuks! Daarbovenop verzekeren wij u van een snelle levertijd, waardoor u steeds op tijd voor elk evenement uw levering mag verwachten. Ook kan je bij ons terecht voor diverse soorten stickers.