• Pictogram stickers - Stickerkoning

Pictogram stickers

Wij staan voor je klaar

Je ziet een plaatje en wereldwijd weet iedereen wat je bedoelt. Of het nu gaat om een aanwijzing waar de brandslang hangt (NEN 4001 -3011) of dat er gevaar dreigt, een blik op een waarschuwingssticker vertelt soms meer dan wat woorden kunnen doen. We maken pictogram stickers volgens de kleurstellingen van de Europese richtlijnen op wit glanzend vinyl met een permanente plakkracht.

Voordelen van een pictogram sticker

  • Iedereen weet wat je bedoelt met een standaard afbeelding
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • UV bestendig voor 5 jaar

Je kunt pictogram stickers (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende offerte op. Je kunt ook een PDF downloaden met standaard pictogrammen om makkelijker een keuze te maken.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Wij denken graag met je mee

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd

040 2 417 417

Soorten pictogram stickers 

Standaard pictogrammen

Of je nu verbod-, preventie-, aanwijzing- of waarschuwingsstickers wilt laten drukken, in veel gevallen zijn hier standaard ontwerpen voor die wereldwijd worden herkend. Download ons standaard pictogrammen PDF voor een overzicht van alle pictogram stickers en ontwerpen.

Pictogram stickers eigen ontwerp

Als je jouw pictogram stickers niet gaat gebruiken voor officiële doeleinden staat het je vrij om te kiezen voor een eigen ontwerp pictogram. Lever een vector bestand aan en wij maken een offerte voor je. De bestelde pictogram stickers drukken we pas na goedkeuring voor onze DTP-medewerkers.

Pictogram stickers bestellen

Pictogram stickers drukken we voor zowel bedrijven als particulieren, ongeacht de afname. Wij brengen geheel vrijblijvend de mogelijkheden in kaart om van jouw wens een perfect eindproduct te maken.

Vragen?

Advies nodig over het kopen van pictogram stickers? Geen probleem! Stickerkoning staat klaar om je hierin te begeleiden. Mail ons via verkoop@stickerkoning.nl of bel op 040 2 417 417.