• Raamstickers - Stickerkoning

Raamstickers

Wij staan voor je klaar

Ben je op zoek naar een kleurrijke raamsticker om je ruiten mee op te vrolijken? Of naar raambestickering voor je auto met bijvoorbeeld je bedrijfslogo? Bij Stickerkoning drukken we kwalitatief hoogstaande raamstickers in elk gewenst ontwerp. Onze raamstickers zijn zowel in full color als in zeefdruk PMS kleuren te bestellen en geschikt voor alle soorten ramen.

De meeste raamstickers hebben de opdruk aan de plakzijde van de sticker. Als je de sticker aan de binnenkant van het raam plakt, is deze van buitenaf leesbaar. Andersom kan natuurlijk ook. Dubbelzijdige raam stickers zijn van beide kanten leesbaar. Bij dubbelzijdige raamstickers is het zelfs mogelijk om verschillende ontwerpen te kiezen voor de voor- en achterkant van de sticker.

Voordelen van een raamsticker

  • Binnen plakken, van buiten leesbaar
  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren
  • Zowel voor binnen- als buitengebruik
  • UV bestendig voor 3-5 jaar
  • Iedere maat, kleur en vorm is mogelijk

Wil je liever een sticker die je op de buitenkant van het raam plakt en ook aan de buitenkant leesbaar moet zijn, kies dan voor wit vinyl of transparant vinyl.

Je kunt hierboven verschillende soorten full color print raamstickers direct online bestellen, of vraag een offerte aan. Je kunt zeefdruk raamstickers en full color + plaatselijk wit raamstickers (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende offerte op.

Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

Wij denken graag met je mee

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd

040 2 417 417

Raamstickers voor diverse doeleinden

Raamstickers zijn heel veelzijdig! Zowel zakelijk als privé zijn er honderden mogelijkheden om jouw ramen te gebruiken als leeg canvas voor een prachtig ontwerp. Wat dacht je van een winkel of kantoor met een grote raampartij of glaswand? Gebruik raambestickering effectief om sales, aanbiedingen of een evenement te promoten. Of bestel raamstickers en vrolijk je woonkamerraam op met een mooie zelf ontworpen raamsticker voor bijvoorbeeld sinterklaas, een geboorte of een verjaardag. Onze raamstickers zijn UV bestendig en houden, ook in vol zonlicht, hun kwaliteit en kleur.

Statische raamstickers

Statische raamstickers hebben geen lijmlaag, maar hechten door een speciale statische lading. Statische raamstickers zijn eenvoudig te verwijderen. Ze laten geen lijmresten achter en zijn daarom heel handig inzetbaar voor bijvoorbeeld tijdelijke reclame op winkelruiten of autoramen. Lees meer over statische stickers.

Eigen ontwerp of zelf online raamstickers ontwerpen

Bij Stickerkoning bestel je raamstickers in alle kleuren, vormen en formaten. Lever zelf een vector bestand aan of maak gebruik van onze handige online ontwerptool. Je bestelling wordt na goedkeuring geprint door onze eigen full color printers.  

Vragen?

Wil je een raamsticker bestellen maar heb je nog vragen? Of wil je eerst een monster van jouw raamsticker bekijken voordat je een bestelling plaatst? Wij helpen je graag. Mail ons via verkoop@stickerkoning.nl of bel op 040 2 417 417.