• Transparantie stickers met wit print - Stickerkoning

Transparante stickers met wit print

Wij staan voor je klaar

Stickers met wit print zijn transparante stickers met een full color print met als extra een witlaag. CMYK-inkt is van zichzelf redelijk doorzichtig. Als je een sticker op een lichte ondergrond plakt is dit geen probleem. Soms is het wel fijn om de kleuren wat extra kracht te geven door onder de CMYK een witte laag te printen. Bijvoorbeeld als je de stickers op een raam of op een donkere ondergrond wilt plakken. Onze wit-printer legt de witte inkt als een extra laag op de sticker. Zo blijven de geprinte kleuren van een doorzichtige sticker, ongeacht de ondergrond, altijd goed zichtbaar en krijg je geen menging van de inktkleur met de achtergrondkleur. Je kunt dit onder CMYK inkt doen, maar ook alleen wit op transparant is mogelijk. Het is ook mogelijk om wit te printen op metallic stickermateriaal.

Voordelen transparante stickers met wit print

  • CMYK-inkt krijgt extra kracht door wit onder de inkt te printen
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik (vinyl)
  • UV bestendig voor 3-5 jaar

Let op! Wij kunnen alleen wit printen als we een vector-bestand ontvangen van de opdruk. Daarom kun je stickers met wit print (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Wij denken graag met je mee

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd

040 2 417 417

Transparante sticker met wit printen/drukken

Wil je een doorzichtige sticker met plaatselijk dekwit drukken dan willen we dit het liefste aangeleverd krijgen in een aparte laag van het ontwerp. Lever dus altijd het gewenste dekwit in vectoren mee in de .pdf, .ai of .eps bestand in een andere laag en een contrasterende kleur (vaak wordt hier magenta voor gebruikt). Als dit niet mogelijk is (omdat je bijvoorbeeld alleen een pixelafbeeling hebt), dan kunnen we alleen onder grote vormen dekwit zetten. Tekst met dekwit wordt vaak niet mooi, omdat het dekwit dan onder de kleur uit kan komen.

Vragen?

Advies nodig over het ontwerp of het bestellen van transparante stickers met wit print? Geen probleem! Stickerkoning staat klaar om je hierin te begeleiden. Mail ons via verkoop@stickerkoning.nl of bel op 040 2 417 417.