• Textiel stickers - Stickerkoning

Textielstickers

Wij staan voor je klaar

Textielstickers zijn stickers van rayonacetaatzijde of van fototex. Deze zijn er in verschillende varianten. Ze hebben een goede hechting op textiel en kleding. Textielstickers worden vaak gebruikt voor kortdurend gebruik op beurzen, vergaderingen en schoolreisjes. De stickers zijn niet geschikt voor langdurig gebruik in combinatie met wassen.

Voordelen van een textielsticker

  • Makkelijk aan te brengen op textiel (kleding) 
  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren
  • Eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen

Waarschuwing: Plak de textielstickers niet langer dan 12 uur en was ze nooit, anders kan de lijmlaag achterblijven op de kleding. Let op met plakken op tere stoffen zoals suède, leer en zijde en regenjassen. Deze stoffen zijn niet geschikt om op te plakken.

Je kunt full color geprintte textielstickers rechtstreeks via onze website bestellen via de blauwe blokken, voor etiketten op rol of andere opties maken we graag een vrijblijvende offerte op.

Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

Wij denken graag met je mee

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd

040 2 417 417

Textielstickers laten drukken

Textielstickers winnen aan populariteit. Steeds vaker zie je op schoolreizen, beurzen, conferenties en speeddates textielstickers opduiken. Ze vervangen de alom bekende naambadges. De voorkeur voor textielstickers is niet verwonderlijk. De oude naambadges met aan de achterkant een pin of veiligheidsspeld geven ongewenste gaatjes in de stof of verkreukelen het kledingstuk. Dankzij textielstickers hoef je je daar niet langer zorgen over te maken. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen van kledij en laten geen lijmresten achter. Overigens bewegen ze soepel met de kleding mee en krijgen juwelen geen kans om verstrikt te geraken.

Soorten textiel- / kledingstickers

Wij bieden drie soorten textielstickers aan in ons assortiment: rayonacetaatzijde, fototex en fototex HT. Het verschil zit ‘m in de stof en de lijm. Alle drie de textielstickers zijn full color te bedrukken. De rayonacetaatzijde herken je aan de crèmekleurige ondergrond én de sterke hechting aan textiel. Verkies je een witte ondergrond met een lagere hechting? Kies dan de fototex textiel sticker. Voor een combinatie van goede hechting en een witte ondergrond is fototex HT de ideale textiel sticker voor jou. Let wel dat deze lijmresten kan achterlaten op de kleding.
De textielsticker kan uiteraard ook perfect in pms-kleuren worden geprint.

Textielstickers kopen met eigen ontwerp

Zelf textielstickers maken is heel eenvoudig. Lever een vector bestand aan of maak gebruik van onze handige online ontwerptool. De bestelde textielstickers drukken we pas na goedkeuring voor onze DTP-medewerkers. We drukken bovendien al onze stickers op onze eigen full color printers. De kwaliteit wordt hierdoor altijd gegarandeerd.

Vragen?

Advies nodig over het kopen van textielstickers? Geen probleem! Stickerkoning staat klaar om je hierin te begeleiden. Mail ons via verkoop@stickerkoning.nl of bel op 040 2 417 417.