Vragen - nabewerking

Wat is slitten?
Met een digitale plotter snijden we met een mesje door het stickermateriaal, maar niet door het schutvel. Hierdoor kun je makkelijk de sticker van het schutvel af halen. Dit is handig als je stickers in een specifieke vorm wilt laten maken, of bij kleine stickertjes.
Bij slitten in vorm en per stuk rechthoekig los snijden maken we een rechthoekig stickervel met daarop de sticker in de vorm naar keuze.
Bij slitten op vel maken we meerdere stickers op een handzaam vel. Dit is nooit groter dan een A4, maar kan ook kleiner uitvallen als het betekent dat wij minder materiaal hoeven te verspillen. Wil je een specifiek aantal op een vel of een specifiek velformaat? Geef dat dan aan in de opmerkingen als u de stickers bestelt.

Wat is stansen?
Met een digitale plotter snijden we met een mesje uw stickers in een bepaalde vorm uit het drukvel. Dit keer wordt ook het schutvel mee gesneden. We maken de stickers per stuk geleverd in de vorm die jij wenst. Dit wordt voornamelijk gedaan met simpele vormen (rond, ovaal, schild) van minimaal een doorsnede van 50 mm. Heb je een vorm met veel hoekjes en bochtjes? Dan kunt je beter voor slitten kiezen.

Heb je een andere vraag? Kijk dan in het linkermenu of je vraag er bij staat. Als je niet het juiste kunt terugvinden, neem dan gerust contact met ons op.